Vinohradské vozíkohraní

Začátek školního roku si můžou Brňané díky Lize vozíčkářů užít s hudbou, setkáním i se zábavou. V pátek 2. září 2011 vypukne už druhý ročník úspěšného Vinohradského vozíkohraní. Na své si přijdou děti, mladí i starší, příznivci Ligy i ti, kteří invalidní vozík ještě zblízka neviděli.
Ten, kdo zavítá do areálu ZŠ na Bzenecké ulici 23, kde sídlí i Liga vozíčkářů, si vychutná různorodý program. Od 15 hodin budou středem pozornosti děti. Pro ně pozveme klauny Andulína a Ferdulína s balónkovou show, připravíme soutěže o ceny a dárky i zajímavou tombolu. Celou dobu se budou moct vyřádit na velké trampolíně, projedou se v sajdkárech nebo si můžou zkusit naši cestu plnou úkolů s odměnou na jejím konci. Dětský program bude organizován ve spolupráci se SVČ Lužánky – pobočka Louka a zakončí ho bohatá tombola s přispěním našich milých sponzorů.
andulin a ferdulín
Večer bude určený všem, kteří mají rádi dobrou hudbu, setkání u piva, u grilovaných klobás a vůbec letní pohodu. Na pódiu vystoupí od 17.00 hned čtyři kapely – Originální duo HUSO, skupina Pocity, akordeonistka Klára Šmahelová a progresivní rocková skupina Lady Dragon Fly.
Součástí programu bude jarmark s výrobky z chráněných dílen, v nabídce bude bohaté občerstvení a zároveň se lidé dozvědí vše, co je zajímá o životě vozíčkářů i o naší organizaci. Akce skončí ve 22 hodin.
Záštitu nad Vinohradským vozíkohraním převezme starosta městské části Vinohrady pan Jiří Čejka.
Další informace najdete na www.ligavozic.cz
nebo na facebooku Ligy vozíčkářů.
Liga vozíčkářů

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *