Odpolední kurz čínské sebeobrany pro ženy

Odpolední kurz Čínské sebeobrany pro ženy

Naučte se bránit pomocí čínské sebeobrany. Nevadí, že jste žena a nemáte svaly a sílu. Čínská sebeobrana kung fu a čchi kung používají tisíce let ověřené a účinné techniky, používané speciálními jednotkami po celém světě. Neučím lidi agresivitě, ale učím je jak se umět bránit, aby se cítili bezpečněji.

  • Kurz probíhá venku v přírodě, proto je nutné mít sportovní obuv a oblečení – cvičí se na trávě ve dvojici, aby jste si mohli nacvičit sebeobranné techniky.
  • Čas konání: 15.10. 2011 od 15 – 18 hod v Brně. Sraz v 15 hod na ulici Husova před vstupem do parku Špilberk. Termín je platný, pouze v případě deště se přímo na místě domluvíme na náhradní termín.
  • Cena  – 400 Kč
  • Rezervace na emailu a nebo telefonicky – rezervace nutná

Podrobné informace

Lektorem kurzu je Petr Kulík – přes 30 let praxe v bojových uměních, východní filosofii a medicíně, přes 20 let učitel kung fu a lektor mnoha kurzů – čchi kung, klasická malba a kresba,
inspirativní a intuitivní kresba, malba mandal a synchronizace mozkových hemisfér, provádí výklad karet a specializuje se na numerologické rozbory osobnosti, osobní rozvoj a práce s energií, čínská diagnostika, buddhismus a Taoismus, léčitelství pomocí reflexní terapie, čchci kung a energií

Více info na www.zahady-mysteria.cz

 

Doporučené články